Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Van der Moot (Rijnsburgse Boys) : ‘Het was zo’n dag dat alles mee zat’

Rijnsburgse Boys won zaterdag verrassend de uitwedstrijd in Amsterdam tegen AFC (1-3). Grote man aan de zijde van de winnende formatie was Dani van der Moot die goed was voor drie treffers. Na afloop van het duel verscheen hij voor de camera van Eyecons waar hij vooral de complimenten wilde geven aan zijn teamgenoten die ondanks tegenslag toch de drie punten binnen wisten te slepen.

,,Het was vooral een fantastische teamprestatie en dan heb ik het niet zo zeer over het voetballen, maar in de warming up raken wij al een speler kwijt met een blessure en daarna nog twee in de wedstrijd en de jongens die er toen in zijn gekomen hebben het voortreffelijk gedaan. Dus dat is een groot compliment waard denk ik”, aldus Van der Moot tegenover de camera van Eyecons.

Van der Moot was vanzelfsprekend uitermate tevreden over zijn persoonlijke prestatie, maar hij bleef daarbij kritisch over de waarde die hij dit seizoen had voor zijn club Rijnsburgse Boys. ,,Het was zo’n dag dat het meezat, twee keer binnenkant paal en een keer onderkant lat. Zo’n dag heb je soms. Het was wel weer eens nodig, niet zozeer een hattrick maar gewoon weer lekker scoren en vrijuit spelen want het is nog niet echt een seizoen waarin ik heel lekker uit de verf kom. Dit ook met blessures en een mindere vorm. Dus ik ben blij dat het nu allemaal mijn kant op viel.”