Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Van Otterlo trekt de deur dicht bij Rijnsburgse Boys

Ian van Otterlo is bezig aan zijn laatste maanden als speler van Rijnsburgse Boys. De middenvelder gaat naar zijn zeggen op zoek naar een nieuwe club waar hij meer speelminuten kan maken, zo meldt de club uit de Tweede Divisie via de officiële kanalen.

In 2020 maakte Van Otterlo de overstap van Ter Leede naar Rijnsburgse Boys. Bij de laatste club was hij drie jaar actief. Met Ter Leede wist hij beslag te leggen op de titel in de hoofdklasse en promoveerde hij naar de Derde Divisie. Eerder was hij ook speler van Pancratius (Jeugd) en Argon uit Mijdrecht.

Op de website van Rijnsburgse Boys gaf hij tekst en uitleg over zijn keuze om te vertrekken. ,,Het ligt niet aan de club dat ik vertrek. De mensen zijn aardig, we hebben een leuk team en alles is tiptop geregeld, maar er is geen basisplek voor mij weggelegd, mede doordat de concurrentie groot is op het middenveld. Door meer minuten te maken, kom ik in mijn ritme, maar met af en toe een invalbeurt is dat lastig. Daarom kies ik voor mezelf en ga ik op zoek naar een club waar ik meer kans heb om te spelen.”