Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Leegloop bij Hoek duurt voort: Schalkwijk en James kiezen voor G.O.E.S.

G.O.E.S. is nadrukkelijk bezig om voor komend seizoen een sterke selectie samen te stellen. Maandag werd door de Zeeuwse website PZC bekend gemaakt dat het vanaf de zomer een beroep kan doen op Steve Schalkwijk en Roycel James.

Naast de komst van het tweetal van Hoek werd ook bekend gemaakt dat doelman Dion Aerssens van Oostkapelle en Dany van Dijk (RCS) de stap gaan maken naar G.O.E.S. Laatstgenoemde club zal in het nieuwe seizoen met een selectie verschijnen met veel nieuwe gezichten. De vraag is alleen of het dan ook weer uit mag komen in de Derde Divisie. Dit seizoen moet men tot dusver genoegen nemen met de laatste plaats waarbij het ook nog eens wacht op de eerste zege in de competitie.

Schalkwijk is geen onbekende voor G.O.E.S. In de zomer van 2018 arriveerde hij bij deze club toen hij de overstap maakte van Vlissingen. In de twee seizoenen bij G.O.E.S. wist hij naam te maken als doelpuntenmachine. Ook James kwam al eerder uit voor zijn aanstaande nieuwe club.

Recent werd ook duidelijk dat de drie vrienden Erwin Franse, Tim de Winter en Steven Smulder zich in de zomer van 2022 melden bij G.O.E.S.