Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Verblijf Volkert op de Westmaat blijft beperkt tot een seizoen

Vincent Volkert vertrekt na dit seizoen bij Spakenburg. De linkervleugelverdediger gaat vanwege een veranderde privésituatie zijn contract niet verlengen, zo is dinsdag bekendgemaakt.

De 31-jarige Volkert kwam afgelopen zomer over van Kon. HFC en maakte in totaal in achttien officiële wedstrijden zijn opwachting. Op de clubsite van Spakenburg geeft hij tekst en uitleg.

,,Met moeite heb ik besloten om niet te verlengen bij Spakenburg. Volgend seizoen gaan er voor mij wat dingen veranderen, medio dit jaar verwachten wij ons tweede kindje en ook gaan we verhuizen waardoor de afstand en de reistijd nog meer zullen toenemen. Uiteraard blijf ik mij voor meer dan honderd procent inzetten om dit seizoen succesvol af te sluiten zodat ik met een goed gevoel deze mooie club aan het einde van dit seizoen kan verlaten.”