Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Verrassend nieuws uit Ermelo: Nijland blijft toch bij DVS’33

Supporters van DVS’33 kunnen komend seizoen alsnog genieten van de verrichtingen van Stef Nijland in het shirt van de club. Op de officiële website maakte de vereniging bekend dat de oud-profvoetballer alsnog besloot zijn aflopende contract te verlengen.

De 33-jarige middenvelder was de laatste weken een van de sterkhouders van DVS’33. Eerder besloot hij op zoek te gaan naar een andere club, maar zag daar toch vanaf.

Op de website van DVS’33 gaf hij tekst en uitleg over zijn opmerkelijke keuze. ,,Ik merkte dat de potentie van de spelersgroep na de winterstop er steeds meer uit begint te komen en ik wil graag een bijdrage leveren aan successen met DVS. Ik ga nog steeds met veel plezier naar alle trainingen en de wedstrijden. Ik ben wat dat aan gaat een echte liefhebber van het spelletje. Dat heeft er voor gezorgd dat ik toch bij DVS wil blijven. Daarnaast ben ik nog actief als jeugdtrainer en ook hoop ik dat dat volgend jaar een vervolg krijgt.”