Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

VVOG haalt creatieve aanvaller weg bij Flevo Boys

Younes el Ghamarti zal in het seizoen 2022/2023 het shirt dragen van VVOG. De aanvaller komt in de zomer over van Flevo Boys, zo meldt de vereniging uit Harderwijk via de officiële kanalen.

De negentienjarige aanwinst keerde dit seizoen terug bij Flevo Boys nadat hij twee seizoenen actief was in de jeugdopleiding van SC Cambuur. Na zijn terugkeer wist hij snel een plaats te bemachtigen in de basis.

Op de website van VVOG maakte El Ghamarti duidelijk waarom hij er voor kiest om zijn loopbaan te vervolgen in Harderwijk. ,,Ik wil graag kijken hoe hoog mijn lat ligt. VVOG speelt derde divisie, straalt ambitie uit en het gesprek met Dwight Lodeweges en de TC maakten voor mij duidelijk dat ze ook komend seizoen flinke stappen willen maken. Dat past bij mijn karakter, ik wil het maximale eruit halen.”