vrijdag 3 februari 2023

VVOG-trainer Raymond Schuurman stapt op

Veel gelezen

VVOG-trainer Raymond Schuurman is opgestapt. De ervaren oefenmeester heeft de TC en het bestuur van de Harderwijkse club geïnformeerd dat hij heeft besloten per direct te stoppen bij VVOG.

,,Ondanks de twee overwinningen in de afgelopen week is hij tot de conclusie gekomen dat het de juiste beslissing is om een stap opzij te doen in het belang van de club”, schrijft VVOG op haar website.

Schuurman: ,,Ik heb 100% van mijn energie gegeven, maar heb het idee dat de groep op dit moment meer nodig heeft dan ik kan leveren. Er staan nog cruciale wedstrijden te wachten en ik hoop van harte dat het VVOG lukt om veel punten te pakken. Ik doe vrijwillig een stap terug, kijk verder terug op een prettige samenwerking en wens de club alle goeds.”

VVOG gaat op zoek naar een interim-coach die het seizoen kan afmaken. Voor volgend seizoen was reeds Dwight Lodeweges vastgelegd.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

TEC haalt vervanger voor geblesseerde doelman Swaneveld

Tweededivisionist heeft haar keepersprobleem, dat is ontstaan door een langdurige blessure van Mathijs Swaneveld, aan een hand door het...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img