Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Achraf Nejmi verlaat GVVV voor tropisch avontuur

Achraf Nejmi maakt komend seizoen geen deel meer uit van de selectie van GVVV. Dat bericht plaatste RTV Utrecht vandaag op haar website. De 31-jarige verdediger/middenvelder volgt zijn vrouw naar Indonesië en zal daar minimaal een half jaar verblijven.

Nejmi vertrekt dus voor in elk geval een half jaar naar Indonesië, waar zijn vrouw een tijdelijke baan heeft gevonden. “We vertrekken in augustus naar Bali”, vertelt de 31-jarige middenvelder aan de omroep. “Mijn vrouw gaat daar aan de slag als fotograaf en ik ga uiteraard mee. Er zijn slechtere plekken te bedenken.” Het licht ook in de lijn der verwachting dat de avonturier zijn voetbalschoenen inpakt en op zoek gaat naar een nieuwe club in de regio.

Eerder kwam Nejmi uit voor Hercules, Eemdijk en IJsselmeervogels. De middenvelder geeft aan wel lid te blijven van GVVV en indien de club hem nodig heeft, open te staan voor een terugkeer wanneer hij weer in Nederland is. Tot slot is het doel voordat hij vertrekt helder: “GVVV in de tweede divisie houden.” Dat doel zette Nejmi gisteravond kracht bij, want als basisspeler won hij met z’n team met 1-2 op bezoek bij VV Gemert. Wil Nejmi zijn ploeg behouden voor de Tweede Divisie, dan volgen er nog minimaal vijf wedstrijden in het blauw.