dinsdag 16 augustus 2022

DOVO haalt multi-inzetbare aanvaller Prijor op bij Ter Leede

Veel gelezen

VV DOVO heeft voor het volgend seizoen aanvaller Shaquille Prijor aan de gelederen toegevoegd. De boomlange-, maar toch multifunctionele aanvaller die dit seizoen zijn wedstrijden speelde voor competitiegenoot Ter Leede moet de ploeg van trainer Florian Wolf volgend jaar offensief meer mogelijkheden bieden.

Op het palmares van de 26-jarige aanvaller prijken al vele clubs. Zo speelde Prijor in de jeugd o.a. bij het failliete HFC Haarlem, Almere City FC, Roda JC en het Belgische Turnhout. In zijn carrière als senior verdedigde hij o.a. de kleuren van OFC Oostzaan en het Georgische FC Gagra voordat hij uiteindelijk op sportpark de Rode molen neerstreek, bij Ter Leede.

Op de clubkanalen van DOVO is Prijor enthusiast over zijn overstap naar Veenendaal: “Toen wij hier een paar weken geleden met Ter Leede speelden, heb ik echt van de wedstrijd genoten. Mooie sfeer hier.” “Met veel acties en een hoog rendement hoop ik er een mooi seizoen van te gaan maken.”, aldus Prior tegenover de mediakanalen van de Veenendalers.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

TEC verliest topscorer Gino Bosz vlak voor competitiestart

Één week voor de competitiestart heeft TEC een tegenvaller te verwerken gekregen. De Tweede divisionist uit Tiel ziet verdediger,...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img