donderdag 8 juni 2023

Al Mahdi gaat niet in op aanbod van Sportlust’46

Veel gelezen

De samenwerking tussen Ahmed Al Mahdi en Sportlust’46 zal eindigen na afloop van het huidige seizoen. De aanvaller kreeg naar zijn zeggen van de club uit Woerden wel een aanbod om zijn contract te verlengen, maar tot een akkoord kwam het niet. Tegenover Topamatervoetbal.com gaf de speler zijn versie van het verhaal.

,,Sportlust’46 bood mij aan om het contract te verlengen onder dezelfde voorwaarden als mijn huidige contract. Ik stelde daar een hele kleine verhoging tegenover, dit omdat er natuurlijk een kans is dat wij volgend seizoen een seizoen hoger spelen. Verder zou ik volgend seizoen minder kunnen carpoolen waardoor de kosten voor mij alleen maar hoger uit zouden vallen. De club wenste daar niet in mee te gaan wat natuurlijk hun goed recht is. Naast het uitblijven van een kleine verhoging om de grotere kosten te kunnen betalen is het momenteel zo dat ik vaak de negentig minuten niet vol maak. Dit terwijl ik dat wel graag zou willen. Daarnaast vind ik de kwaliteit van het veld matig, wat invloed heeft op je spel. Al deze redenen bij elkaar koos ik er voor om dus niet te verlengen”, aldus Al Mahdi tegenover Topamateurvoetbal.com

In de winterstop is terugkijken naar de eerste seizoenshelft een logisch iets. ,, Als ik kijk naar de eerste seizoenshelft had ik persoonlijk gezien iets meer verwacht dan wat ik tot op heden heb laten zien. De teamprestaties zijn wel erg goed. Het is voor mijn ontwikkeling echt goed om te kunnen spelen in een team met zoveel kwaliteit.”

Waar Al Mahdi volgend seizoen zal spelen is nog niet duidelijk, een voorkeur heeft hij echter wel. ,,Ik hoop komend seizoen te kunnen spelen bij een club in de top van de Derde Divisie of in de Tweede Divisie. De Derde Divisie ken ik zelf beter dus daarvan weet ik zeker dat ik daar goed uit de voeten zou kunnen.”

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Noordwijk strikt Lerin Duarte voor komend seizoen

Tweededivisionist Noordwijk heeft haar middenveld voor komend seizoen versterkt door de komst van Lerin Duarte. De 32-jarige speler trainde de...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img