Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

DVS’33 strikt vleugelaanvaller van IJsselmeervogels

Jarno Westerman zal in het seizoen 2023/2024 het shirt dragen van DVS’33. De club uit Ermelo maakte de komst van de vleugelaanvaller bekend via de officiële kanalen.

De twintigjarige Westerman komt over van IJsselmeervogels waar hij dit seizoen arriveerde. Eerder was hij onder andere actief voor JVC Dedemsvaart waar hij op elfjarige leeftijd ontdekt werd door scouts van PEC Zwolle. In 2019, op zeventienjarige leeftijd, maakte hij zijn debuut in de Eredivisie voor deze club.

Op de website van DVS’33 gaf de nieuwste aanwinst tekst en uitleg over zijn keuze om komend seizoen te gaan spelen bij deze vereniging. ,,Ik heb voor DVS gekozen omdat ik veel vertrouwen voel vanuit de gesprekken met de Technische Commissie. Dit geeft mij een heel goed gevoel. Daarnaast is het een mooie club met een manier van voetballen die mij aanspreekt en waarin mijn kwaliteiten hopelijk goed tot uiting kunnen komen.”