donderdag 8 juni 2023

Bakker verruilt VVSB voor Katwijk

Veel gelezen

Danny Bakker komt volgend seizoen uit voor Katwijk. De middenvelder komt over van VVSB.

Bakker (27) speelde ruim tien jaar voor Ajax en kwam via Cambuur Leeuwarden en FC Dordrecht in de zomer van 2018 in Noordwijkerhout terecht. ,,VVSB is een prachtige club en daar heb ik het plezier in het voetballen helemaal teruggevonden”, vertelt hij op de Katwijk-site. ,,De afgelopen jaren heb ik daarom nooit getwijfeld om te vertrekken toen andere clubs mij benaderden. Echter, na het belletje van VV Katwijk, was ik direct geïnteresseerd om nog eens de stap hogerop te maken.”

Technisch manager van Katwijk Cees Bruinink: ,,Spelers als Danny zie je niet veel meer op de voetbalvelden. Met zijn creativiteit, slimheid en technische bagage, is hij in staat om in de kleine ruimte spelers vrij te zetten of zelf de wedstrijd open te breken. Met het vertrek van Lars Weistra, en de soms enorm verdedigend ingestelde ploegen, denken we dat Danny met zijn kwaliteiten en ervaring zeker een toegevoegde waarde voor onze selectie kan gaan worden.”

Eerder legde Katwijk al Koen Tros, Sietse Brandsma (beide Kon. HFC) en Ruben Doesburg (ADO ’20) voor volgend seizoen vast.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Noordwijk strikt Lerin Duarte voor komend seizoen

Tweededivisionist Noordwijk heeft haar middenveld voor komend seizoen versterkt door de komst van Lerin Duarte. De 32-jarige speler trainde de...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img