Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Beukhof vertrekt uit Hardenberg: ‘Ik had er graag meer uit willen halen bij HHC’

HHC Hardenberg maakte recent bekend dat het aan het einde van het lopende seizoen afscheid zal nemen van Joël Beukhof. De verdediger kwam, mede door blessureleed bij de start van het huidige seizoen, weinig aan spelen toe waardoor nu de zoektocht gestart is naar een nieuwe club.

De nu 22-jarige verdediger, die voor zijn periode bij HHC onder andere uitkwam voor T.E.C. is ondanks zijn aanstaande vertrek positief over de club waar hij de deur over enkele maanden zal sluiten. ,,Ik kijk met gemengde gevoelens terug op de periode bij HHC Hardenberg. Ik kwam bij de club en merkte gelijk dat het niveau erg hoog was. Ik werd direct goed opgevangen door de jongens in het team, maar in de eerste wedstrijd van de voorbereiding raakte ik geblesseerd waardoor ik grotendeels de voorbereiding moest missen en ook de start van de competitie. Dat was echt waardeloos. Daarna kreeg ik weinig kans op speelminuten en dan worden voor je gevoel de ritten van Arnhem naar Hardenberg steeds langer. Ik had er graag meer uit willen halen bij HHC”, aldus Beukhof tegenover Topamateurvoetbal.com

De vraag is waar de verdediger komend seizoen zijn kunsten zal vertonen. ,, Komend seizoen wil ik een nieuwe uitdaging aan gaan, ergens waar ik lekker kan voetballen en het beste uit mijzelf kan halen. Ik ben bijna klaar met mijn studie dus een avontuur in het buitenland zou helemaal mooi zijn. De Tweede Divisie blijft ook een mooie competitie en de Derde Divisie sluit ik zeker niet meteen uit.”

Beukhof hoopt dat HHC Hardenberg dit seizoen nog hoge ogen kan gooien. ,,Wij hebben de afgelopen seizoenshelft onnodig punten laten liggen, maar we staan toch op een gedeelde tweede plaats. Dit met negen punten achterstand op Katwijk. Wat zou het fantastisch zijn om hier af te sluiten met een kampioenschap, maar ik weet ook wel dat het een hele klus zal worden.”