Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Blauw Geel ’38 legt aanvallend talent vast

Zondag derde divisionist Blauw Geel ’38/Jumbo heeft de 20-jarige Dave de Meij vastgelegd. De aanvaller komt over van FC Eindhoven en komt het best tot zijn recht als centrale spits, zo meldt de club op haar website.

De TC van de club uit Veghel is behoorlijk in haar nopjes met het vastleggen van de Meij. Zij ziet in de Meij een prachtige aanvallende versterking. De speler kwam eerder uit voor clubs als v.v. Bruheze, Helmond Sport en v.v. Gemert. Dit seizoen speelde De Meij nog voor FC Eindhoven in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvaller kwam 21 wedstrijden, voornamelijk als invaller, in actie voor de goed presterende Eindhovenaren en scoorde daarin één maal.

De speler over zijn stap naar Blauw Geel ’38:”Het is een ambitieuze club die graag aanvallend voetbal wil spelen en ambities heeft om te promoveren, voor mij is het nu ook het belangrijkst om te gaan spelen en die optie krijg ik nu bij Blauw Geel en die ga ik met beide handen aangrijpen.”, aldus de nieuwste aanwinst op de clubwebsite van de Brabanders.