Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Blel twee keer trefzeker voor VVSB: ‘Eindelijk zit het een keer mee’

VVSB wist zaterdagmiddag in Zeeland de broodnodige drie punten te pakken tegen G.O.E.S. (0-3). Aanvaller Youssef Blel was met zijn twee treffers belangrijk voor de winnende formatie, hij verscheen dan ook na afloop van het duel met een glimlach om de mond voor de camera van VVSB TV.

Blel maakte in de winterstop de overstap van Olympia Haarlem naar VVSB. Recent wist hij voor de eerste keer het net van de tegenstander te vinden. ,,Eindelijk zit het een keer mee voor mij. Ik heb hier lang op gewacht om goals te maken en nu drie doelpunten in twee wedstrijden en de drie punten natuurlijk”, aldus de spits tegenover VVSB TV Noordwijkerhout.

De doelpuntenmaker was de gevierde man, maar er was nog een speler die bij beiden treffers een grote rol had. ,,Bakker kreeg de bal en ik maak een loopactie in de zestien, hij gaf hem goed mee en ik schoot hem in de rechterhoek langs de keeper. De 0-2 was ook via Bakker, hij gaf een voorzet en ik schoot de bal tegen een speler aan die kwam terug en daarna tikte ik de bal over de lijn.”

Na de recente treffers is het zaak om de vorm vast te houden voor Blel. ,,Ik hoop dat ik de komende wedstrijden veel kansen kan creëren en die ook ga afmaken en dan een goede reeks neerzetten.”