maandag 27 maart 2023

Broodje Bal Podcast genomineerd voor Voetbal Podcast Award

Veel gelezen

De Broodje Bal Podcast is genomineerd voor een Voetbal Podcast Award van Total Football Festival. De Broodje Bal Podcast is opgenomen in de categorie “Algemeen,” waarin ook gerenommeerde podcasts als de NOS Voetbalpodcast, Voetbalpraat en de AD Voetbalpodcast meestrijden om de eer. Uiteraard zijn wij ontzettend vereerd om als enige podcast over het topamateurvoetbal in dit mooie rijtje te staan, maar met jouw hulp zit er misschien wel meer in dan alleen maar meedoen.

De Voetbal Podcast Award wordt namelijk (deels) bepaald door publieksstemmen. Daarom richten wij ons tot jou, onze trouwe luisteraar. Help ons, door middel van je stem op de Broodje Bal Podcast, aan de winst! Als Spakenburg Groningen kan uitschakelen, Kozakken Boys Vitesse uit de beker knikkert en De Treffers zelfs van twee Eredivisieclubs weet te winnen, kan de enige podcast over het topamateurvoetbal misschien ook wel stunten in de Voetbal Podcast Award.

Stemmen doe je door in de onderstaande tweet op de link te klikken en in de categorie “Algemeen” te stemmen op de Broodje Bal Podcast. Steun ons en zorg dat je onderdeel bent van de Voetbal Podcast Award-stunt!

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

OVERZICHT VIERDE DIVISIE ZONDAG | Hoogeveen neemt koppositie over van HBS, SV Meerssen onderuit bij Juliana’31

Hoogeveen is de 'nieuwe' lijstaanvoerder in de Vierde Divisie A. De ploeg wist thuis drie punten te pakken tegen...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img