Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

BROODJE BAL PODCAST | ,,Een echte Quick-er gaat niet snel naar een andere club” S01E12

Een nieuw jaar, een nieuwe aflevering van de Broodje Bal Podcast. In deze twaalfde aflevering van dit seizoen kijken we vooruit op de tweede ronde van de KNVB Beker, waarin nog zeven amateurclubs actief zijn. We zijn te gast bij Quick in Den Haag, met vier gewonnen KNVB Bekers de meest succesvolle amateurclub in het bekertoernooi. 

In een, gedurende de opname steeds drukker wordende, kantine van De Haantjes schuiven trainer Paul van der Zwaan en Philip Kouwenhoven aan bij presentator Marcel van Vliet en Henk Kasius. Naast een voorbeschouwing op de bekerontmoeting tegen De Graafschap kijken de heren vooruit op de tweede seizoenshelft en worden de visie en het beleid van Quick uitgebreid besproken. 

Verder bellen we met Niels van Casteren (Blauw Geel ’38) en Anthony Correia (Katwijk) om met hen voor te beschouwen op de bekerwedstrijden van hun ploegen. Wil je alles weten over de bekerwedstrijden van de topamateurclubs? Dan is deze aflevering een must!

De podcast is te beluisteren via deze link. Ook alle andere afleveringen van de Broodje Bal Podcast kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account. Ook is de aflevering te beluisteren op Apple Podcasts.