dinsdag 30 mei 2023

‘Campman (De Treffers) onderweg naar FC Bocholt’

Veel gelezen

De 23 jarige middenvelder Brian Campman van het Groesbeekse de Treffers staat in de belangstelling van de Duitse club FC Bocholt, zo meldt De Gelderlander. Club en speler zouden  dicht bij een overeenkomst zijn. De speler had weliswaar een mondelinge overeenkomst voor komend seizoen met zijn huidige club, echter die gaat Campman niets in de weg leggen.

Campman speelde eerder in jeugdteams van zijn DVV in zijn geboorte- en woonplaats Duiven, SML, Achilles ’29 en NEC. Hij kwam ook uit voor OSS ’20 voor hij in de zomer van 2021 naar de Treffers trok. Hij is daar onbetwist basisspeler op het middenveld. Dit seizoen is hij zelfs degene die de meeste speelminuten van de selectie heeft gemaakt.

FC Bocholt speelt op het vierde Duitse niveau, de Regionalliga West. De club is echter niet zeker van klasse behoud want het staat op de vijftiende positie van de ranglijst. Deze positie betekent na afloop van de competitie dat het nacompetitie moet spelen. Voor Campman is dus nog niet duidelijk op welk niveau hij met de Duitse club zal gaan spelen, de Regionalliga of de Oberliga.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Aanvaller van Go Ahead Eagles bereikt akkoord met SV Urk

SV Urk kan in het seizoen 2023/2024 een beroep doen op Jarno van Essen. De aanvaller komt over van...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img