Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

‘Campman (De Treffers) onderweg naar FC Bocholt’

De 23 jarige middenvelder Brian Campman van het Groesbeekse de Treffers staat in de belangstelling van de Duitse club FC Bocholt, zo meldt De Gelderlander. Club en speler zouden  dicht bij een overeenkomst zijn. De speler had weliswaar een mondelinge overeenkomst voor komend seizoen met zijn huidige club, echter die gaat Campman niets in de weg leggen.

Campman speelde eerder in jeugdteams van zijn DVV in zijn geboorte- en woonplaats Duiven, SML, Achilles ’29 en NEC. Hij kwam ook uit voor OSS ’20 voor hij in de zomer van 2021 naar de Treffers trok. Hij is daar onbetwist basisspeler op het middenveld. Dit seizoen is hij zelfs degene die de meeste speelminuten van de selectie heeft gemaakt.

FC Bocholt speelt op het vierde Duitse niveau, de Regionalliga West. De club is echter niet zeker van klasse behoud want het staat op de vijftiende positie van de ranglijst. Deze positie betekent na afloop van de competitie dat het nacompetitie moet spelen. Voor Campman is dus nog niet duidelijk op welk niveau hij met de Duitse club zal gaan spelen, de Regionalliga of de Oberliga.