Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Chris de Graaf: ,,Als het nu geen Feyenoord – Spakenburg word, word ik gek!”

Spakenburg-trainer Chris de Graaf hoopt na de bekeroverwinning tegen FC Utrecht maar op één tegenstander: Feyenoord. Tegenover ESPN laat hij weten waar die voorkeur vandaan komt. ,,Ik ben naar Feyenoord – Lazio geweest. Die sfeer in het stadion! Dat is geen voetbal, dat is leven.”

De Graaf had voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht al een uitnodiging op zak van John de Wolf. De assistent-trainer van Feyenoord is ook hoofdtrainer geweest van Spakenburg, toen was Chris de Graaf één van zijn assistenten. ,,John appte me dat ik was uitgenodigd voor de halve finale als wij ons niet zouden plaatsen en Feyenoord wel. Toen heb ik geantwoord dat die uitnodiging niet nodig was, omdat we dan met Spakenburg tegen Feyenoord gaan spelen,” glimlachte de Graaf voor de camera’s van de sportzender.

Nu de helft van die clubs zich geplaats heeft voor de halve finale lijkt dat grapje zomaar eens realiteit te kunnen worden, beseft ook de Spakenburg-trainer. ,,Als het nu geen Feyenoord – Spakenburg word, word ik gek!”