donderdag 8 juni 2023

Dave Star timmert verdediging Ter Leede dicht

Veel gelezen

Met het aantrekken van Dave Star heeft Ter Leede de laatste plek voor de verdedigingslinie van het team voor komend seizoen vergeven. Star is een jonge linksback en juist deze positie was bij de ploeg uit Sassenheim nog onderbezet.

Dave Star is niet geheel onbekend in de Bollenstreek. Hij begon zijn voetballoopbaan bij Valken ’68. Daarnaast kwam hij in de periode 2020/2022 uit voor v.v. Katwijk, voornamelijk in het onder 23 team. Daar tussendoor speelde Star in jeugdteams van Alphense Boys en ADO Den Haag. In het lopende seizoen speelt de twintigjarige linkspoot voor het Amerikaanse Running Eagles, dat verbonden is aan de Life University.

Ter Leede maakt tevens bekend  dat de contracten met “kind van de club” Steven Wajer en keeperstrainer Mo El Amraoui zijn verlengd. Wesley Goeman, de 31 jarige centrumverdediger hoopt binnen tien dagen bekend te maken bij welke club hij zijn loopbaan gaat vervolgen.  Er is interesse van meerdere clubs voor Goeman, die afgelopen weekend nog de belangrijke 1-0 scoorde voor zijn team tegen ASWH.

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

Noordwijk strikt Lerin Duarte voor komend seizoen

Tweededivisionist Noordwijk heeft haar middenveld voor komend seizoen versterkt door de komst van Lerin Duarte. De 32-jarige speler trainde de...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img