Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Hanenberg volgt Fleuren op in selectie Gemert

De Brabantse derdedivisionist v.v. Gemert heeft met de komst van Ruud Hanenberg de selectie voor komend seizoen compleet, zo laat de club op haar website weten.

Hanenberg is van oorsprong linksbuiten en stroomde ook als zodanig door naar de A selectie van eersteklasser v.v. Erp. Daar speelde de 23 jarige speler ondertussen vier seizoenen in het eerste team, echter voornamelijk als een graag opkomende linksback. Daarmee is hij de logische vervanger van Niels Fleuren, die stopt bij de Oost Brabanders.

Kans aangegrepen om hogerop te gaan

Hanenberg is geboren en getogen in Erp en stond al eerder in de belangstelling van v.v. Gemert. T.C.-lid Theo van den Boogaard (ook op de foto met Hanenberg) daarover: ,,Ruud is een van die talentvolle jongens uit de regio. V.v. Gemert zet daar graag op in. Hij is bovendien ambitieus en wil graag hogerop, bij ons krijgt hij graag de kans. We zijn blij dat we hem aan boord hebben.”

Hanenberg zelf: ,,Als ik het nu niet doe ga ik er denk ik heel veel spijt van krijgen. Ik vind Gemert een hele mooie club, een club die denk ik goed bij mij past. Ik wil graag het maximale er uit halen en dit is voor mijn gevoel het goede moment.”