Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Daviraz sluit deur bij Zwaluwen: ‘De intentie was om er uit te komen’

Hoofdklasser Zwaluwen en Mauro Daviraz gaan na het lopende seizoen uit elkaar. Volgens de verdediger, die waarschijnlijk beter bekend is onder de naam Mauro Kloppert, was er van beiden kanten de intentie om de overeenkomst te verlengen, maar over de voorwaarden wist men geen akkoord te bereiken.

,,Zwaluwen en ik hebben een goed gesprek gevoerd met elkaar waarbij de intentie van beiden kanten was om eruit te komen. Ik had dat eerlijk gezegd ook verwacht, maar we werden het niet eens over de voorwaarden waardoor ik besloten heb om hier te vertrekken”, aldus Daviraz tegenover Topamateurvoetbal.com

Ondanks het naderende afscheid kijkt Daviraz terug op een mooie tijd bij de club.  ,,Ik heb echt een leuke tijd gehad bij Zwaluwen, zowel met de spelers als ook met de staf heb ik een goede band. We speelden in een systeem dat voor mij ideaal was, 5-3-2 waarbij ik de hele rechterkant kon bestrijken met mijn loopvermogen en snelheid. We begonnen dit seizoen erg goed met als beloning de eerste periodetitel waardoor we in de zomer mogen strijden voor promotie. Over mijn persoonlijke prestaties ben ik ook tevreden, maar het kan natuurlijk altijd beter. Ik had een vaste basisplaats, maar misschien moet ik in de eindfase nog wat beslissender zijn met de daarbij behorende assists en doelpunten.”

De vraag is nu waar hij komend seizoen zal spelen. Eerder was hij actief voor onder andere RVVH, SJC en Leonidas. ,,Ik laat het allemaal op mij af komen en hoop op een nieuwe club met een bepaalde visie en ambitie waar ik mijzelf in kan vinden.”