Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

De Waard verruilt ADO’20 voor RKVV DEM

RKVV DEM heeft voor komend seizoen de selectie weten te versterken met Raymond de Waard. De buitenspeler komt over van ADO’20, zo meldt zijn nieuwe vereniging via de officiële kanalen.

De 26-jarige De Waard kwam bij ADO’20 dit seizoen minder aan spelen toe waardoor de zoektocht begon naar een nieuwe vereniging. De buitenspeler is nu bezig aan zijn zesde seizoen in dienst van ADO’20, eerder kwam hij uit voor onder andere Zeevogels, AZ, AFC’34, FC Volendam en Quick Boys.

Op de website van RKVV DEM gaf De Waard tekst en uitleg over zijn keuze voor deze club. ,,Door blessures ben ik een beetje op een zijspoor gekomen. In januari ben ik door mijn enkel gegaan en had ik geen vaste plek meer bij de eerste elf van ADO. Kevin Kalkman heeft goed opgelet en me toen gebeld of ik interesse had om naar DEM te komen. Dus ja. Ik heb een goede indruk van DEM en ken de club uiteraard ook goed. De sfeer is goed en het familiaire van de club past bij mij.”