DERDE DIVISIE | Fraaie comeback van GVVV, ASWH en Sportlust’46 pakken ook drie punten

G.V.V.V. deed zaterdag in eigen huis wat het moest doen en dat was winnen van Ter Leede (5-3). De ploeg uit Veenendaal wist een 1-3 achterstand om te buigen naar een zege. ASWH won uit van Harkemase Boys (1-3) en Sportlust’46 was te sterk voor Staphorst (1-2).

In Veenendaal werd er liefst vijf keer gescoord in de eerste helft. Ter Leede, dat trefzeker was door Van Stijn, Wajer en De kruijs ging met een voorsprong de rust in 2-3. Berenstein zorgde in de 67ste minuut voor de 3-3. Na de rode kaart van Van Steenhoven moest Ter Leede verder met een man minder en liep GVVV uit naar 5-3. Voor de winnende formatie waren Berenstein(2x), Burgering (2x) en sille de doelpuntenmakers.

ASWH maakte in de tweede helft het verschil tegen Harkemase Boys nadat het de eerste vijfenveertig minuten afsloot met de tussenstand 1-1. In het eerste kwartier van het tweede bedrijf bezorgden Brand en Kharbachi de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht de overwinning.