Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Derde Divisie: O.S.S.’20 keert in seizoen 2024-2025 niet terug in Derde Divisie

Het bestuur van O.S.S.’20 heeft donderdagavond een drastische koerswijziging bekend gemaakt. De club zal voor het seizoen 2024-2025 geen prestatie elftal op zondag inschrijven. Als reden geeft het bestuur aan dat het met deze stap het algehele belang van de voetbalvereniging op korte en lange termijn te waarborgen.

Aansluiting jeugd-senioren

Voorzitter Edgar Janssen dankt in het persbericht de bewonderenswaardige inspanningen van de diverse mensen binnen de club om het prestatie-zondagelftal in stand te houden. Op basis van de huidige voorwaarden is dit echter niet langer houdbaar. “We blijven toegewijd aan prestatief voetbal op alle niveaus. Wij zijn vastbesloten om een brug te slaan tussen onze jeugd- en seniorenteams. Binnen O.S.S.’20 blijft ruimte voor prestatief voetbal. De club streeft naar een betere aansluiting van jeugdspelers op de seniorenteams”, aldus Jansen

De club uit Oss speelt sinds het seizoen 2017-2018 in de derde divisie van het amateurvoetbal. O.S.S.’20 kwam groots in het nieuws toen het in de wegens COVID-19 afgebroken competitie van 2019-2020, ondanks een voorsprong van 17 punten op nummer 2 niet promoveerde naar de Tweede Divisie.

Bron: website O.S.S.’20

Foto: Orange Pictures