Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

DHSC sorteert voor op promotie naar de Derde Divisie

Vierde Divisionist DHSC uit Utrecht heeft met het binnenhalen van maar liefst zes nieuwe spelers voor het komende seizoen nadrukkelijk van haar ambities blijk gegeven. De “club van Wesley Sneijder” heeft in de Vierde Divisie de tweede plaats in handen met een achterstand van zes punten op v.v. Eemdijk. De nummer 3 op de ranglijst is SC Genemuiden dat drie punten op DHSC moet goed maken, maar daar wel een duel extra voor heeft.

Mocht de promotie dit jaar niet behaald worden dan staat er komend seizoen in ieder geval een team op sportpark Wesley Sneijder dat tot de absolute topfavorieten gaat behoren.

De nieuw aangetrokken spelers in:

Achraf Nejmi, 31 jaar, verdedigend middenvelder, voorheen speler van USV Hercules, IJsselmeervogels, FC Utrecht een v.v. Eemdijk. Hij komt over van GVVV.                               

Abdel Metalsi, 29 jaar, middenvelder van Bosnische afkomst, speelde ook bij SV Argon, Vitesse/AGOVV, Almere City,Mladast Doboj Kakanj (Bosnië), FC Lienden en SKF Sered (Slowakije). Hij speelde 2 interlands en komt over van Sportlust ’46.

Olaf van der Sande, 28 jaar, aanvaller, speelde in zijn woonplaats Bleiswijk voor Soccer Boys, Sparta, het ondertussen opgeheven Leonidas, Capelle, SV Spakenburg, Quick Boys en nu weer v.v. Capelle in de vierde divisie.

Finn Kluiver, 21 jaar, linksback, kwam eerder uit voor v.v. Hierden, FC Twente, Vitesse, VVOG en DVS ’33 voor hij naar SDV Barneveld trok.                                                   

Stilanas Damkalis, 19 jaar, keeper, is een jonge talentvolle doelman die in jeugdteams voor Feyenoord, Sparta en FC Den Bosch uitkwam voor hij zich meldde bij zijn huidige club USV Hercules.

Thom Buis is een doelman die al eerder voor DHSC uitkwam. Eerder speelde hij voor CJVV, Quick Amrsfoort, aansluitend dus DHSC en sinds 2020 voor derde klasser SV Zeist.

Bron: RTV Utrecht