Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Staphorst presenteert Joram Hendriks als nieuwe hoofdtrainer

Joram Hendriks is komend seizoen hoofdtrainer van Derdedivisionist Staphorst. De Zwollenaar neemt op het Noorderslag het stokje over van Karlo Meppelink.

De 36-jarige Hendriks is nu nog als trainer actief voor zaterdag eersteklasser SVZW uit Wierden. Verder was de coach werkzaam voor het Zwolse SVI, dat hij van de derde naar de eerste klasse wist te brengen. Ook trainde hij de O16 van PEC Zwolle. Als speler was Hendriks actief voor Alcides, Be Quick’28 en eveneens SVI. Door een heupblessure eindige zijn speler carrière op zijn 26ste.

Hendriks op de clubsite over zijn komst naar Staphorst: ,,VV Staphorst is naar mijn mening een voetbal bolwerk in de regio waar men veel steun en support krijgt van haar trouwe aanhang. Een vereniging waar men vanuit eenheid elkaar helpt en op het veld vanuit energie naar voren wil komen. De uitgebreide gesprekken met het bestuur, de staf en de TC heb ik als prettig ervaren, ik voelde mij vanaf gesprek 1 welkom bij de vereniging. Ik kijk uit naar de samenwerking en de eerste wedstrijd waar de trouwe supporters ons naar voren helpen in de 3e divisie!”