Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Echteld en De Treffers langer door

Leeroy Echteld is ook volgend seizoen trainer van De Treffers. Het contract van de 54-jarige coach is met een jaar verlengd. Echteld streek afgelopen zomer neer in Groesbeek en leidde De Treffers de afgelopen maanden naar de top van de Jack’s League.

De Treffers ging als derde de winterstop in, terwijl het vorig seizoen nog tegen degradatie moest vechten. ,,Ik voel veel waardering vanuit de club en ben daarom blij met mijn contractverlenging. In mijn eerste half jaar heb ik De Treffers leren kennen als een club die brandt van de ambitie. Iedereen binnen De Treffers is constant bezig om zich te verbeteren en de club leeft enorm bij vrijwilligers en supporters. Ik kijk er daarom naar uit om de komende anderhalf jaar onderdeel van deze mooie club te blijven!”

In het contract is wel een clausule opgenomen, zo valt te lezen in het bericht op de clubsite. ,,Er is afgesproken dat ik zou kunnen overstappen naar een betaald voetbalclub, mocht dat aan de orde komen. Het is echter niet zo dat ik iedere BVO zal inruilen voor De Treffers, want daarvoor heb ik het te goed naar mijn zin. Al met al focus ik me nu dus alleen op De Treffers, want dat eis ik ook van mijn spelers.”