Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

UDI’19 stelt Van Casteren aan als hoofdtrainer voor komend seizoen

Niels van Casteren moet vanaf de zomer van 2023 het eerste elftal van UDI’19 naar succes gaan leiden in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De club maakte bekend dat met de huidige hoofdtrainer van Blauw Geel’38 een overeenkomst werd gesloten voor de duur van drie seizoenen.

De 43-jarige Van Casteren is momenteel bezig aan zijn zevende seizoen bij Blauw Geel’38. Onder zijn leiding werd onder andere de districtsbeker gewonnen en wist hij met een kampioenschap in de Hoofdklasse een ticket te bemachtigen voor de Derde Divisie. In het verleden was hij ook werkzaam bij DESO, de ploeg die hij wist te leiden van de derde klasse naar de Hoofdklasse.

Op de website van UDI’19 gaf Van Casteren tekst en uitleg over zijn keuze voor de club uit Uden. ,,Ik vind het eervol dat ik na een grote, gereputeerde club als Blauw Geel’38/JUMBO, waar ik 7 fantastische jaren heb mogen werken, nu bij een andere geweldige club onze gezamenlijke ambities mag gaan waarmaken. Uiteraard maak ik het seizoen bij Blauw Geel’38/JUMBO met volle overtuiging af, maar daarna maak ik me op voor deze zeer enerverende nieuwe uitdaging!”