Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

PODCAST | Chris de Graaf: ‘Als ik ooit tegen Spakenburg speel, dan ga ik vol voor de winst’ | S01E10

Na een weekje podcast-pauze – het voetbal denderde wel door – zijn we deze week terug met een nieuwe aflevering van de Topamateurvoetbal.com Podcast. Presentator Dimitri van Tuijl en Henk Kasius ontvangen in Utrecht trainer Chris de Graaf (Spakenburg) en journalist Robert Toret (De Gooi- en Eemlander) en bespreken met hen de actualiteit van het topamateurvoetbal.

Uiteraard ook veel aandacht voor de bijzondere trainerscarrière van Chris de Graaf, de samenwerking met Jochem Twisker en zijn toekomst in het trainersvak. Daarbij is er veel aandacht voor de supporter Chris de Graaf en de trainer Chris de Graaf en in hoeverre dat voor- en nadelen met zich meebrengt.

Verder bespreken de heren aan tafel de laatste ontwikkelingen in de topamateurcompetities, het moordende tempo, waarin deze wordt afgewerkt en omgaan met de druk. Bovendien De Graaf de eerste prijs in zijn trainerscarrière.

Je luistert naar de tiende aflevering van de Topamateurvoetbal.com podcast via deze link. Eerdere podcasts kun je hier terugluisteren. Vergeet niet je gratis te abonneren op ons Spotify-account, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe afleveringen van onze podcast.