Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

TWEEDE KWALIFICATIERONDE KNVB BEKER | Spakenburg ontsnapt tegen Scherpenzeel en Eemdijk in slotfase langs Harkemase Boys

Dinsdagavond stonden er tien wedstrijden op het programma in de tweede kwalificatieronderonde van de KNVB Beker. Eemdijk leek af te stevenen op een verlenging in eigen huis tegen Harkemase Boys maar de thuisploeg wist het duel in de slotfase alsnog te beslissen (3-2). Halve finalist van vorig seizoen, Spakenburg, wist ook pas in de slotfase afstand te nemen van Scherpenzeel, dat op dat moment al met tien spelers op het veld stond (1-0).

Grote man aan de zijde van Spakenburg was Floris van der Linden. Hij kopte op aangeven van Suleiman de 1-0 binnen in de 94ste minuut. Zoals al aangegeven speelde Scherpenzeel op dat moment al met een man minder vanwege een rode kaart in de 74ste minuut van Stijn Willigenburg.

Eemdijk, de nummer twee van de Derde Divisie A, won dinsdagavond dus van de lijstaanvoerder in deze competitie Harkemase Boys (3-2). De winnende treffer kwam op naam van Yannick Bouw.


Uitslagen:

CSV Apeldoorn – OJC Rosmalen 1-3
RKVV DEM – Sportlust’46 3-1
DVS’33 – IJsselmeervogels 0-2
Eemdijk – Harkemase Boys 3-2
GVVV – Barendrecht 5-2
Olde veste – Noordwijk 0-2
RKAV Volendam – Westlandia 3-0
Scheveningen – Hoek 2-1
Spakenburg – Scherpenzeel 1-0
Sparta Nijkerk – GVV Unitas 4-2