Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

FC Lisse-voorzitter Annokkee wordt algemeen directeur bij SC Telstar

De websites van zowel SC Telstar, uitkomend in de Keuken Kampioen Divisie als die van tweededivisionist FC Lisse, maken bekend dat de huidige voorzitter van de Bollenstreekbewoners per 1 juli in dienst treedt als algemeen directeur bij de Witte Leeuwen.

Annokkee is sinds 2015 voorzitter van FC Lisse. Hij was een van de drijvende krachten achter de grote verbouwing die sportpark Ter Specke, de thuishaven van de club onlangs heeft afgerond.

Voor SC Telstar zal dit – plus de wetenschap dat Annokkee werkzaam is bij ING als senior financieringsspecialist – zwaar hebben meegewogen nadat Annokkee zijn interesse om Pieter de Waard op te willen volgen kenbaar had gemaakt. Annokkee had in het najaar al aangegeven dat hij na acht jaar wilde stoppen als voorzitter van FC Lisse. Sportief gezien was het kampioenschap in de Derde Divisie vorig seizoen zijn hoogtepunt als voorzitter.

Contractverlengingen

Bij FC Lisse gaat het verlengen van de diverse contracten in de A-selectie gestaag verder. De club heeft verlengd met de centrale verdediger Kevin van der Zwet. Juist omdat de Lissenaren daar afgelopen veel blessureleed kenden, Van der Zwet lag er lange tijd zelf ook uit, is het verlengen van het contract van de club met deze speler belangrijk.

De 27 jarige Lissenaar gaat, vooral omdat meerdere ervaren spelers zullen vertrekken, een belangrijke pion worden voor de nieuwe hoofdtrainer Richard van Heulen.

Ook Van der Meer langer door

Ook de pas 19-jarige Daniek van der Meer verlengde zijn verblijf op Ter Specke met een jaar. Hij maakte in het seizoen 21/22 zijn debuut in de hoofdmacht. Zijn vader John was een bekende speler in de Bollenstreek. Hij werd in 2000 algemeen kampioen van Nederland met v.v. Katwijk.