Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

VIRAL | #1 Dit waren de leukste en meest bijzondere posts op de socials

Nu de competitie weer volledig is hervat, draaien ook de social media kanalen van clubs, spelers en betrokkenen op volle toeren. In VIRAL verzamelen we de meest opvallende posts.

De pupil van de week gaat al lang mee. Soms brengt hij de wedstrijdbal naar de scheidsrechter, regelmatig duikt er een keeper over het schot van de pupil heen, maar een entree zoals bij Ter Leede zagen we nog niet eerder. Daar bracht de pupil de wedstrijdbal op een rijdende elektrotruck: origineel!

Een ontroerend moment afgelopen weekend bij GOES, waar een mooie eerbetoon werd gebracht aan clubicoon en lid van verdienste Hans Wisse. Daar werd in het bijzijn van diens familie en de spelers van het eerste elftal het Hans Wisse plein op het sportpark onthuld.

In het kader: hoe presenteer je jubilerende spelers bracht HSC’21 zondag wel een mooi voorbeeld. Daar luisterde Stef Ottink zijn 300ste duel voor de club uit Haaksbergen op met een schitterende treffer. De post op Twitter van HSC’21 is mooi met een foto van Ottink als broekie, inclusief data van het jubileum.

Voor veel voetballiefhebbers was het verblijf op één van de weer goed gevulde sportparken een welkom afleiding voor alle ellende in de wereld. Even niet denken aan de oorlog in Oekraïne. Maar daar dacht men bij HBS anders over. Daar weet men de ontwikkelingen in de wereld moeiteloos in één tweet te stoppen met de ontwikkelingen bij de krachtmeting met TAC.