Quick Boys-trainer Grünholz baalt van gelijkspel tegen GVVV: ‘We hadden moeten winnen’

Quick Boys moest zaterdag genoegen nemen met één punt in de uitwedstrijd tegen G.V.V.V. (1-1). Trainer van de Katwijkers, Edwin Grünholz, was niet tevreden met het resultaat, maar benadrukte tegenover de camera van Eyecons dat de tegenstander ondanks de klassering op de ranglijst zeker niet onderschat moet worden door de buitenwereld.

,,GVVV moet je niet tekort doen, ze staan dan wel onderaan maar ze hebben zich versterkt in de winterstop en dat pakt goed voor ze uit. Ze pakken vorige week IJsselmeervogels en ze hebben het tegen ons gewoon redelijk gedaan. Ik denk wel dat ze er op een gegeven moment in de tweede helft wat doorheen zaten, dus ik had verwacht dat we deze wedstrijd toch naar ons toetrokken, ook omdat we na de rust het initiatief hadden. We krijgen hem alsnog binnen en dat is jammer”, aldus Grünholz tegenover de camera van Eyecons.

Quick Boys kwam beter uit de kleedkamer, maar daar was wel een reden voor.
,,Ik vond wel dat een aantal een wat makke indruk maakten. In de rust heb ik wel geprobeerd om de boel wat wakker te schudden en dat pakte in de tweede helft wat beter uit. Ik zag net de teleurstelling ook bij de jongens.”

Tevreden kon Grünholz naar zijn zeggen niet zijn, er had meer in gezeten dan slechts één punt. ,,We hadden moeten winnen, maar we letten gewoon niet op waardoor we een punt verspelen.”