Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Aamri vertrekt bij TEC: ‘Ik wil in de Tweede Divisie spelen’

Anass Aamri werd recent met zijn club TEC uitgeschakeld in de nacompetitie waardoor de ploeg uit Tiel komend seizoen actief zal zijn in de Derde Divisie. De aanvallend ingestelde speler vertrekt bij de vereniging en hoopt zijn loopbaan het te vervolgen in de Tweede Divisie, zo liet hij weten aan Topamateurvoetbal.com. De zoektocht naar een nieuwe club is begonnen.

,,Ik heb een hele leuke periode gehad bij TEC met heel veel verschillende ploeggenoten. Dat heeft volgens mij wel invloed gehad op de prestaties. Door de vele wisselingen kreeg je weinig vastigheid in het veld. Dit seizoen waren er wedstrijden waarin wij goed speelden, maar waarbij wij ons niet wisten te belonen met de drie punten. Wij kregen wel eens een tegentreffer om de oren in de laatste minuten en dat was heel zuur. Net voor de winterstop begonnen wij met het winnen van wedstrijden en wij dachten dat door te kunnen trekken, maar dat lukte niet helemaal”, aldus Aamri tegenover Topamateurvoetbal.com

,Er zijn jongens op vakantie gegaan waardoor wij niet met het sterkste team konden spelen. dat was echt teleurstellend’

TEC had aan het einde van het seizoen nog een kansje om degradatie te voorkomen, maar daar slaagde men niet in. ,,Aan het einde van het seizoen wisten wij dat alle punten nodig waren. Op de laatste speeldag was één punt voldoende tegen Scheveningen, maar die wedstrijd werd verloren. Toen hoorden wij dat Excelsior Maassluis gelijk gespeeld had wisten wij dat nacompetitie spelen noodzaak was. Toen hebben wij het echt verprutst. Er zijn jongens op vakantie gegaan waardoor wij niet met het sterkste team konden spelen, dat was echt teleurstellend. na de degradatie heb ik duidelijk gemaakt dat ik in de Tweede Divisie wil blijven spelen.”

De 28-jarige ‘man van de steekpass’ zoals hij recent nog in een regionale krant genoemd werd, arriveerde in 2020 bij TEC. Destijds kwam hij over van UDI’19. In het verleden was hij ook actief voor onder andere VV Duno en FC Lienden.