Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Bjelica: ,,Hoe we het laten liggen is kinderlijk”

De derby tegen VV Katwijk zou voor de spelers van Quick Boys het hoogtepunt van het seizoen moeten zijn, maar net als na de heenwedstrijd zijn er vooral teleurgestelde gezichten te zien in de kleedkamer van Edwin Grünholz. Zo was ook Aleksandar Bjelica met stomheid geslagen: ,,Ik heb geen idee wat ik ervan moet vinden, of zeggen.”

Aan de kant van Quick Boys werd gesproken over een onnodige nederlaag, iets waar Bjelica zich wel in kan vinden. ,,Dat klopt in principe wel. Tot in de zeventigste minuut is er niets aan de hand.” Op dat moment verliet Ravelino Junte geblesseerd het veld en stond Quick Boys even met tien. ,,Daar maakten ze direct gebruik van. Dat soort dingen kostten ons de overwinning, denk ik.”

,,Beide ploegen waren wat afwachtend en er werd niet echt veel gecreëerd,” vertelt Bjelica. ,,Het was meer vechtvoetbal en dat was voor de toeschouwers niet leuk om te zien. Maar hoe wij het laten liggen hier: kinderlijk, kinderlijk!” Bjelica zoekt naar een verklaring voor de nederlaag: “Wil. Ik denk dat Katwijk meer wilde dan wij.”

,,We kwamen er een paar keer goed uit, maar op het einde waren we niet zuiver. Bij hun valt ‘ie twee, drie keer goed, maar dat kunnen we onszelf aanrekenen. In de afgelopen twee wedstrijden kwamen we ook op achterstand, maar toen konden we terugkomen. Vandaag mocht het niet zo zijn.” Bjelica kiest zijn woorden zorgvuldig. ,,Misschien is het handig dat ik niet al te veel ga zeggen, want ik heb niet veel goeds te vertellen.”