Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

G.V.V.V. wint weer van SteDoCo en promoveert naar de Tweede Divisie

Groot feest aan de blauwe zijde van het Panhuis in Veenendaal op de zaterdagmiddag. GVVV wist ook de tweede wedstrijd in de finale tegen SteDoCo winnend af te sluiten (2-0) waardoor het een ticket wist te verdienen voor de Tweede Divisie.

Vooraf leek het al een haast onmogelijke opgave voor SteDoCo om in Veenendaal de eerdere nederlaag van 1-2 goed te maken tegen GVVV. Kijkend naar de wedstrijd van deze zaterdag bleek het verschil ook daadwerkelijk iets te groot te zijn. Het lukte SteDoCo niet echt om een vuist te maken en GVVV maakte zich niet echt druk waardoor het er op leek dat beiden ploegen zouden gaan rusten met een tussenstand van 0-0. Net voor de pauze was het echter De Jong die de bal wist te onderscheppen en de bal gaf aan Quincy Veenhof. De aanvaller schoot vanaf een meter of 25 op doel en passeerde daarmee doelman Maarten de Fockert, die op het eerste gezicht wat laat naar de grond ging (1-0).

Met nog achttien minuten op de klok werd het duel definitief beslist toen Ilias Latif de 2-0 op het bord wist te zetten na een goed uitgespeelde aanval met een hoofdrol voor SillΓ©. Hij was tevens verantwoordelijk voor de assist. Na iets meer dan negentig minuten voetbal werd er afgefloten en kon het feest in Veenendaal beginnen. GVVV is komend seizoen dus weer te bewonderen in de Tweede Divisie.