Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Harkemase Boys vindt in Marcel Post nieuwe trainer voor seizoen 2023-2024

Derdedivisionist Harkemase Boys is erin geslaagd om een hoofdtrainer te vinden voor het seizoen 2023-2024. De 44- jarige Marcel Post komt over van 2e klasser Veno uit Vollenhove.

Post ronde dit jaar met succes de cursus UEFA-A af. Tijdens deze cursus liep Post stage bij vierde divisionist Olde Veste. Mede door het bekersucces van Olde Veste kwam Post op de radar van Harkemase Boys.

Post, 44 jaar en in het dagelijks leven docent Lichamelijke Opvoeding, Burgerschap en Sociale Vaardigheden op het Landstede MBO in Zwolle, staat zaterdag 24 juni al voor de groep als Harkemase Boys de voorbereiding begint op het nieuwe seizoen. 

Uit de gesprekken die de club voerde kwam met beeld van een ambitieuze, enthousiaste trainer naar voren. “Ik probeer spelers beter te laten worden vanuit mijn visie over voetbal, namelijk direct en aanvallend voetbal spelen. Mijn trainersstijl kan ik omschrijven als tolerant-gezaghebbend. Tolerant in spelers de ruimte geven om te leren onder andere in keuzes maken. Gezaghebbend in werken op basis van wederzijds respect en een inspirerende leeromgeving aanbieden voor spelers”, aldus de nieuwe trainer.