Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Lentink (G.O.E.S.) na zege op DOVO: ‘Deze overwinning hadden wij heel hard nodig’

Zaterdag wist hekkensluiter G.O.E.S. eindelijk de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen, ‘slachtoffer’ was DOVO dat in Zeeland met 2-0 verslagen werd. Mathew Lentink keerde na hersteld te zijn van een blessure weer terug onder de lat bij de Zeeuwse formatie en hij sprak over een broodnodige zege waardoor er weer geloof is in handhaving.

De sluitpost was vanzelfsprekend zeer tevreden met het behaalde resultaat. ,,Het gevoel dat het eindelijk is gelukt een overwinning te behalen overheerst. Ik denk dat het een terechte zege was, achterin zijn we niet echt in de problemen gekomen en aan het einde van de wedstrijd hadden we er zomaar twee meer in kunnen schieten. We hebben heel veel strijd geleverd en dat heeft ons de overwinning gebracht”, aldus Lentink tegenover Topamateurvoetbal.com

Het was lang wachten op de eerste overwinning van het seizoen voor G.O.E.S. maar dit smaakt naar meer en is zeker goed voor het vertrouwen. Lentink wenst zich zeker nog niet neer te leggen bij een degradatie naar de hoofdklasse. ,,Deze overwinning is iets wat we heel hard nodig hadden. Nu hebben we met zijn alle ervaren wat er nodig is om een overwinning binnen te slepen. We hebben nog 19 wedstrijden te gaan dus het is nog verre van gespeeld. Wij als team geloven er nog in en gaan alles er aan doen om in de 3de divisie te blijven!”