Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

G.O.E.S. furieus door onverwachte transfer clubtopscorer

Het is al lang geen zekerheid meer dat spelers, ondanks een eerder bereikt akkoord met een vereniging, later toch afzien van een langer verblijf of een transfer naar een club. Maandag kwam daar, volgens Omroep Zeeland, Sylvio Hage bij die komend seizoen de stap zal maken van G.O.E.S. naar Hoek terwijl hij eerder een mondeling akkoord had bereikt met eerstgenoemde vereniging ten aanzien van een langer verblijf.

De 21-jarige aanvaller was in de eerste maand van dit kalenderjaar de eerste speler die zijn contract verlengde. Volgens de regionale omroep sprak hij een paar maanden geleden ook al met Hoek, maar toen koos hij er voor om G.O.E.S. trouw te blijven. Recent veranderde dat echter en ging hij alsnog in op de aanbieding van Hoek.

Tegenover Omroep Zeeland gaf de speler aan te willen blijven spelen op het Derde Divisie-niveau. Hoek is zeker van een ticket voor komend seizoen terwijl G.O.E.S. strijdt tegen degradatie. Laatstgenoemde club is niet te spreken over het aanstaande vertrek van de clubtopscorer Hage.