Geen stunt voor Kozakken Boys en Quick in KNVB Beker

Kozakken Boys en Quick hebben dinsdagavond niet voor een stunt kunnen zorgen in de tweede ronde van de KNVB Beker. Kozakken Boys en Quick gingen voor eigen publiek onderuit tegen de eerstedivisionisten ADO Den Haag en De Graafschap.

Kozakken Boys was het dichtst bij en verloor met 1-3 van ADO. Door goals van Xander Severina leidde ADO Den Haag na zeventig minuten met 0-2. Tien minuten voor tijd bracht Kaj Ramstejin de aansluitingstreffer op het bord. Het leidde tot een spannende slotfase, maar langszij komen lukte de Werkendammers niet. Daniel da Silva Mendes kreeg in blessuretijd nog rood, waarna ADO in de dying seconds uitliep naar 1-3.

Quick liep tegen De Graafschap vrijwel de gehele wedstrijd achter de feiten aan: 1-4. Binnen achttien minuten was het al 0-2. Halverwege de eerste helft lieten de Haantjes nog wel een fraaie 1-2 aantekenen via Lennaert Massar. Zo’n tien minuten later werd de marge door de bezoekers weer op twee gebracht. In de tweede helft maakte De Graafschap er ook nog 1-4 van.

Van beide wedstrijden volgen woensdagochtend uitgebreide reportages op Topamateurvoetbal.com.