Tweede Divisie | eerste overwinning voor TEC, Jong Sparta haalt uit tegen OFC

TEC heeft de eerste overwinning van dit Tweede Divisie-seizoen te pakken. Bij het bezoek aan Middelmors werden de drie punten meegenomen naar Tiel. Op Dijkpolder boekte Jong Sparta een klinkende zege op OFC.

Rijnsburgse Boys – TEC
TEC heeft zijn eerste driepunter van dit seizoen kunnen bijschrijven. De ploeg van Hans van der Haar won zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Rijnsburgs boys met het kleinst mogelijke verschil. Het enige doelpunt van de middag viel uit een counter. Bo van Essen was zo’n 20 minuten voor tijd het eindstation. Hoewel de bezoekers zeker voor rust de nodige kansen kregen, waren de Uien over de gehele linie de bovenliggende partij met de beste mogelijkheden. De ploeg van Henk Wisman lijkt echter dit seizoen nog moeite te hebben om het doel van de tegenstander te vinden.

Koninklijke HFC – AFC
Het duel tussen 2 van oudsher zondaggrootmachten koninklijke HFC en AFC wilde zaterdagmiddag aan de Spanjaardslaan maar niet ontbranden. Na iets meer dan 90 minuten spelen waren er nauwelijks uitgespeelde kansen voor beide doelen geweest. De eindstand van 0-0 was daarmee een logische.

Jong Sparta – OFC Oostzaan
OFC kreeg vorige week tegen HHC Hardenberg al vijf treffers om de oren, zaterdagmiddag incasseerde de Oostzaners er zelfs nog eentje meer, zonder iets terug te kunnen doen. Op Dijkpolder had Jong Sparta met name voor rust geen enkel medelijden met de promovendus. Spits Mohammed Tahiri had  binnen 35 minuten met een glaszuivere hattrick al voor een 3-0 tussenstand gezorgd. In de extra tijd van de eerste helft werd het ook nog 4-0 door een goal van David Garden. Delano Vianello zorgde een kwartier na rust voor de 5-0 en of het nog niet pijnlijk genoeg was voor de ploeg van Pieter Mulders, tekende Achraf Madi voor het slotakkoord met de zesde treffer voor de Jonge Kasteelheren

Van onderstaande wedstrijden lees je zondag een uitgebreid verslag op topamateurvoetbal.com:

Katwijk – De treffers 0-0
HHC Hardenberg – IJsselmeervogels 2-0
Spakenburg – Noordwijk 1-0