maandag 29 mei 2023

Voorbeschouwing Derde Divisie Zondag | Weekendvoetbal

Veel gelezen

In de 6e speelronde die gespeeld wordt komen er 14 clubs in actie op de zondag. 4 komen er al een dag eerder, op zaterdagavond, in actie. Dat is al een mooi voorbeeld hoe het seizoen 2023/2024 er uit gaat zien: Weekendvoetbal. Waar afgelopen seizoen al verschillende wedstrijden op zaterdagavond, zullen dat dit seizoen naar verwachting meer zijn.

Het eerste duel wat de speelronde doet aftrappen (op de zaterdagavond) is OJC ROSMALEN – VVSB. De rood-zwarten konden afgelopen weekend stunten door met 1-1 gelijk te spelen tegen koploper ADO’20. De in paars-gehulde tegenstanders eindigde thuis tegen Groen Ster zoals ze begonnen: Met 0-0. In Veldhoven ontvangt UNA het Gorinchemse Unitas. UNA haalde vorige week uit in Veghel waar ze met 0-4 wonnen van Blauw Geel’38. De roodbroeken won met 5-2 van het Amsterdamse JOS Watergraafsmeer.

Op de zondag trappen bijna alle wedstrijden tegelijkertijd af. Alleen Groene Ster – Baronie trapt om 14:30 af. De Limburgers haalden vorige week de helft van hun punten in Noordwijkerhout. De voormalige BVO uit Breda ging er op sportpark De Blauwe Kei met 0-4 van af tegen Quick. Quick zelf ontvangt zondag het Haaksbergse HSC’21. De Blauwe Haantjes pakte haar eerste overwinning in Breda. HSC’21, de runner-up in de competitie, is bezig aan een uitstekende reeks met 4 gewonnen wedstrijden op rij. Vorige week werd er van Dongen gewonnen met 0-2.

In Uden ontvangt UDI’19 op Sportpark Parkzicht het Beverwijkse RKVV DEM. De formatie van Lodewijk de Kruif speelde vorige week de derby met 0-0 gelijk in en tegen Gemert. DEM kon tegen OSS’20 een keurige 3-1 overwinning pakken. In Utrecht trapt om 2 uur Hercules af tegen Gemert. Hercules heeft de vorm nog niet te pakken. Afgelopen week werd met met 2-1 verloren van promovendus TOGB. De zwart-witten lijken weer bovenin mee te draaien en staan 3e. Vorige week kwam het scorebord niet verder dan een 0-0 tegen UDI’19.

Op Sportpark de Vlotter ontvangt koploper ADO’20 het Veghelse Blauw Geel’38. De Superezels verloren dit weekend voor het eerst punten. In Rosmalen werd het 2-2. De Veghelaren kregen een flinke tik te verwerken. Op eigen veld werd met 0-4 verloren. Op Sportpark Drieburg ontvangt JOS Watergraafsmeer de blauw-gelen van OSS’20. De Amsterdammers verloren vorige week nog met 5-2 van Unitas. OSS’20 verloor toen in Beverwijk met 3-1 van RKVV DEM. De laatste wedstrijd is in Berkel en Rodenrijs. TOGB ontvangt hekkensluiter Dongen. De promovendus won afgelopen zondag knap met 2-1 van Hercules. De kanaries verloren op eigen veld van HSC’21.

Programma:

Zaterdag 17 september:

OJC ROSMALEN – VVSB

UNA – Unitas

Zondag 18 september:

Quick – HSC’21

UDI’19 – RKVV DEM

Hercules – Gemert

ADO’20 – Blauw Geel’38

JOS Watergraafsmeer – OSS’20

TOGB – Dongen

Groene Ster – Baronie

- Advertentie -spot_img
- Advertentie -
Laatste nieuws

OVERZICHT DERDE DIVISIE ZONDAG | Groene Ster naar nacompetitie tegen GVVV, ADO ’20 sluit af in stijl

In de laatste speelronde van de Derde Divisie Zondag wist Groene Ster de winst in de derde periode veilig...
- Advertentie -
- Advertentie -spot_img

Gerelateerde artikelen

- Advertentie - spot_img