Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Greeven vertrekt bij DOVO: ‘Handhaving was het doel en dat is behaald’

Kevin Greeven zal komend seizoen het shirt niet meer dragen van DOVO. De linkervleugelverdediger gaat naar zijn zeggen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De twintigjarige Greeven maakte in de zomer van 2022 de overstap van Go Ahead Eagles naar de rode zijde van het Panhuis in Veenendaal. Eerder was hij onder andere actief voor SDV Barneveld.

Tegenover Topamateurvoetbal.com gaf hij kort aan waarom hij vertrekt bij de ploeg die zich wist te handhaven in de Derde Divisie. ,,Ik wil echt op zoek naar een nieuwe uitdaging, daarbij heb ik niet echt een voorkeur voor waar dit is. Ik sta voor veel open en als er interesse komt valt er altijd te praten.”

Greeven keek ook nog even terug naar zijn prestaties dit seizoen in het shirt van DOVO. ,,Voor mij was het een wisselend seizoen als ik naar mijn persoonlijke prestaties kijk. Dan weer in de basis, wisselspeler en dat veranderde nogal eens. Aan het einde van het seizoen heb ik wel alles kunnen spelen en het ultieme was dat wij ons met DOVO alsnog veilig wisten te spelen. Dat was het doel en dat hebben wij gehaald.”


FOTO: Jeroen van den Berg