Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

GVVV haalt voormalig Jong Ajax-talent Adham El Idrissi binnen

GVVV heeft zich per direct versterkt met Adham El Idrissi. De 24-jarige vleugelspits speelde eerder bij Jong Ajax en voor De Dijk.

El Idrissi gold jarenlang als grote belofte bij Ajax, werkte in die tijd ook samen met huidig GVVV-trainer Gery Vink, maar in 2017 kwam het tot een breuk met de Amsterdamse profclub. De aanvaller speelde enkele maanden voor De Dijk en streek daarna neer bij Telstar en het Griekse PS Kalamata. Sinds afgelopen zomer is El Idrissi clubloos.

,,Hij traint al meerdere weken mee met de hoofdmacht van G.V.V.V. Adham ziet G.V.V.V. als een opstap om weer terug te keren in het betaalde voetbal”, is te lezen op de clubsite van de Veenendaalers.

Rob de Boer, roerganger van de Veenendaalse technische commissie, is blij met de aanvallende versterking: ,,El Idrissi traint al enige tijd mee en maakt een prima indruk. Hij kent trainer Gery Vink uit zijn Ajax-verleden en dus was de link snel gelegd. Adham is gewoon een goede speler, mooi dat hij per direct bij ons in de selectie komt.”