Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Harkemase Boys vindt versterking voor aanvalslinie in de regio

Het in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal uitkomende Harkemase Boys heeft voor komend seizoen een nieuwe vleugelaanvaller weten te strikken. Hedgar Hoekstra komt na de zomer over van Broekster Boys, zo staat te lezen op de officiële website van Harkemase Boys.

De 23-jarige aanwinst van Harkemase Boys is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van Broekster Boys. In het verleden begon hij met voetballen bij Be Quick Dokkum en toen hij veertien jaar was stapte Hoekstra over naar Broeksterwalden.

Op de website van Harkemase Boys ging Hoekstra in op de keuze die hij maakte om zijn loopbaan te vervolgen in de Derde Divisie. ,,Prachtig om deze stap te maken naar Harkemase Boys Uiteraard denk je wel eens om een stap te maken naar een hoger niveau omdat ik denk daar wel aan toe te zijn, toen Harkemase Boys mij benaderde was ik er voor mezelf wel snel uit, ze hebben mij 3 of 4 keer bekeken en hebben een goed plan met mij waar ik mij prima ik kan vinden en mezelf kan door ontwikkelen. Ik zie er enorm naar uit om volgend seizoen mijn kwaliteiten te laten zien aan de supporters van Harkemase Boys.”