Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Het was even geduld hebben, maar de Broodje Bal-Podcast is deze week terug!

We kregen veel vragen van luisteraars. Er werd even gesuggereerd dat we er helemaal mee gestopt waren, maar vreest niet mensen! We waren een paar weken uit de lucht, maar kunnen voor deze week gelukkig weer een nieuwe aflevering van de Broodje Bal-Podcast aankondigen. En niet alleen een nieuwe aflevering. De komende twee weken verwelkomen we ook nog eens twee nieuwe presentatoren. Deze aflevering gaan we je voorstellen aan Jimmy Ouwens.

Jimmy reist samen met Henk Kasius af naar Veenendaal, waar ze, ruim twee weken voor de derby GVVV – DOVO, dieper in de historie, onderlinge verhoudingen en rivaliteit duiken. Uiteraard doen zij dit niet alleen. Er schuiven twee echte clubmensen aan, die de rivaliteit niet alleen kennen, maar hem ook diep in zichzelf voelen. Dat kan niet anders dan prachtige verhalen over één van de grootste amateurvoetbalderby’s van Nederland opleveren.

Natuurlijk wordt ook de actualiteit van de twee hoogste divisies van het amateurvoetbal besproken en de dagkoersen doorgenomen. Onze excuses dat we je zo lang hebben moeten laten wachten, maar wij durven met zekerheid te zeggen dat deze aflevering van de Broodje Bal-Podcast extra lekker zal smaken.

Donderdag rond het middaguur serveert topamateurvoetbal.com de nieuwe Broodje Bal-Podcast, verser dan vers, op jouw favoriete podcast-platforms en op de website.