Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

HHC Hardenberg versterkt zich met doelman

Bij HHC Hardenberg heerste al enige tijd de wens om de selectie te versterken met een doelman met voldoende ervaring en speelminuten achter zijn naam. Het is uiteindelijk de 23-jarige Jorick Maats geworden, die zich met ingang van het komend seizoen HHC’er mag noemen. Vier jaar lang kwam hij uit voor vv Staphorst, waar hij uitgroeide tot een betrouwbare sluitpost.

Komend jaar voor hem dus de uitdaging om een vaste waarde te worden bij de tweededivisionist. ,,Ik ben blij dat ik bij deze mooie club heb mogen tekenen. Ik denk dat ik na vier mooie jaren bij VV Staphorst toe ben aan een nieuwe uitdaging en ik denk dat HHC daarin de perfecte stap voor mij is”, vertelt hij op de clubsite.

In het verleden speelde Maats onder andere bij de jeugd van PEC Zwolle.