Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Hiwat vertrekt bij SteDoCo : ‘Ik maak geen deel uit van de plannen van de nieuwe technische staf’

Giovanni Hiwat zal komend seizoen niet meer te zien zijn in het shirt van SteDoCo. De aanvaller met een verleden in het professionele voetbal neemt in de zomer afscheid van de vereniging uit Hoornaar, zo maakte hij maandag bekend tegenover Topamateurvoetbal.com

De reden van het naderende afscheid is duidelijk. ,,De club heeft aangegeven dat ik mag vertrekken aan het einde van het seizoen. Er komt een geheel nieuwe technische staf en ik maak geen deel uit van de plannen van deze trainers”, aldus Hiwat tegenover Topamateurvoetbal.com

De vraag is waar de aanvaller komend seizoen zijn kunsten zal vertonen. ,,Momenteel sta ik overal voor open. Ik laat het allemaal op mij afkomen en dan zie ik wel waar ik volgend jaar zal spelen. Eerst wil ik echter het seizoen goed afsluiten bij SteDoCo. Het was hier een periode met ups en downs. In het begin had ik last van een blessure, maar nu ben ik weer fit. Ik heb hier nog weinig minuten gemaakt, maar ik hoop dat dit in de rest van het seizoen zal veranderen,.”

De 28-jarige aanvaller heeft een verleden in het betaalde voetbal. Hij kwam onder andere uit voor PEC Zwolle, SC Cambuur, Sparta Rotterdam, Helmond Sport en het Zweedse Syrianska FC.