Ga naar de inhoud Ga naar de voettekst

Hoffman verlaat T.E.C. voor een voetbalavontuur in Kosovo

Dilivio Hoffman trekt per direct de deur dicht bij T.E.C. om zijn kunsten te gaan vertonen buiten de Nederlandse grenzen. De speler gaat spelen voor FC Ballkani dat uitkomt in de hoogste afdeling van Kosovo, zo meldt de vereniging uit Tiel via de officiële kanalen.

T.E.C. mocht de nu 24-jarige Hoffman in de zomer van 2020 verwelkomen bij de vereniging. Hij kwam toen over van De Treffers en wist in Tiel snel een vaste waarde te worden in het elftal.

Hoffman gaf op de website van T.E.C. tekst en uitleg over zijn keuze om het avontuur aan te gaan in Kosovo. ,,Ik heb de kans gekregen om weer betaald voetbal te spelen bij een prachtige club in het buitenland. Dat is een hele mooie ervaring voor mij en zo’n kans wil ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik heb hier bij de club een leuke tijd gehad met hele leuke momenten, dus ik zal de club en de spelers dan ook enorm missen.”